We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Aanmelden leerling

KennismakenWanneer u voor uw kind op zoek bent naar een passende school, kunt u contact opnemen met coördinator Hans Westerhof. Hans neemt u en uw kind graag mee door de school om een kijkje in de klassen te nemen en vertelt u tijdens een gesprek alle ins en outs over onze school.

Wij proberen, samen met u, de overstap van uw kind naar onze basisschool zo goed mogelijk te laten verlopen. De kleinschalige, veilige omgeving die de Zuid-Wester biedt, speelt hierin een belangrijke rol. We hopen dat u als ouder(s) zich, net zoals de kinderen, heel snel vertrouwd voelen op onze school.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen, mailen of gewoon even binnen lopen.

AanmeldenWilt u uw kind aanmelden? Klik op de link om het naar het aanmeldformulier te downloaden. Mail dan het ingevulde pdf-formulier naar zuidwester@stichtingbaasis.nl.

Voor het eerst naar schoolVoordat uw kind 4 jaar wordt, mag hij vijf dagen komen "wennen". U kunt dit in overleg met de leerkracht regelen. De leerkracht neemt, enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt, contact met u op. U bent natuurlijk ook vrij om zelf daarin het initiatief te nemen.

Zij-instromersAls uw kind van een andere school komt, mag hij een dagje komen kennismaken met de groep waarin hij komt. U kunt dit in overleg met de leerkracht van uw kind regelen.