We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Activiteiten

Belangrijk nieuw van meester Harry

08-12-2020
Even belangrijk nieuws van meester Harry.
Aanstaande dinsdag 8 december is er GEEN gymles voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Meester Harry is die dag in sporthal “De Zwet” voor sporttoernooien van diverse scholen. Daardoor slaan we de gymlessen van morgen een keertje over.

Groep 7/8 zal woensdag deelnemen aan het sporttoernooi. De ouders hebben hierover bericht ontvangen. Ze gaan volleyballen, korfballen en basketballen tegen elkaar, maar in elke sport is er ook een Challenge te doen. Welke school zal er dan met de fel begeerde beker vandoor gaan? Dat is donderdag 10 december bekend! In ieder geval: zet hem op groep 7/8!

Kerstviering

08-12-2020
Sinterklaas is nog maar net vertrokken naar Spanje, dus snel schakelen, want het kerstfeest staat voor de deur. De school is ondertussen al mooi versierd door de ouders van de OV. Dankjewel daarvoor!!

Dit jaar zal ook het Kerstfeest anders dan anders gaan dan voorgaande jaren. Het kerstdiner zal plaatsvinden op donderdag 17 december. In plaats van dat de kinderen zelf allemaal een gerechtje maken, zal er een cateraar komen die het eten voor de kinderen verzorgt.

De kinderen moeten die ochtend zelf een bord en bestek meenemen in een plastic tas, voorzien van naam.
Na de gewone schooldag komen de kinderen om 17.00 uur in feestelijke kleding naar restaurant ‘De Zuid-Wester’. Vanaf 16.50 uur mogen de kinderen op school gebracht worden. Dit zal net als anders verlopen: de kinderen van groep 1/2 mogen op het schoolplein gebracht worden, tot de rotonde bij het fietsenhok. De kinderen van groep 3 t/m 8 worden tot het hek aan de straat gebracht en lopen zelf naar binnen.
Samen met de kinderen zullen wij in de klassen een gezellig Kerstfeest vieren. Dit zal tot 18.15 uur duren.
Om 18.20 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Groep 1/2 wordt door hun ouders opgehaald bij het fietsenhok. De kinderen van groep 3/4 worden ook door hun ouders opgehaald bij de tafeltennistafel.
De kinderen uit groep 5 t/m 8 lopen zelfstandig het pad af en kunnen bij het hek vooraan de straat worden opgehaald door hun ouders.

We wensen iedereen alvast een heerlijk Kerstdiner toe.

Sinterklaas knutselen

07-12-2020
De kinderen hebben weer de prachtigste creaties gemaakt. 

Oproep voor kosteloos materiaal

23-11-2020
Via deze weg doen we een oproep aan u als ouders om ons te voorzien van een aantal materialen waar we de kinderen mee willen laten knutselen:
keukenrollen, wc rollen, lege boterbakjes, kleine plastic bakjes, kleine kartonnen doosjes, kurken, kleine emmertjes (u weet wel, die van Griekse yoghurt). We willen aanstaande woensdag gaan knutselen, dus als het lukt om voor die dag deze materialen mee te geven naar school, dan zou dat fantastisch zijn!

Pietengym

23-11-2020
Op dinsdag 24 november wordt er weer Pietengym georganiseerd voor de kinderen van groep 1/2 en 3/4. De kinderen mogen hun gymkleren aan, maar pietenpakjes mag natuurlijk ook! Aan het eind de gymles wacht er een heus Pietendiploma op hen.