We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

AVG

08-01-2021
Nu we online onderwijs verzorgen, wordt er gebruik gemaakt van instructiemomenten op de computer en worden er van te voren opgenomen filmpjes ingezet. Daarin zijn uiteraard ook beelden van leerkrachten en kinderen te zien. We willen u als ouders vragen te helpen bij het erop toezien dat we met z’n allen ‘AVG proof’ omgaan met dit materiaal.

Noodopvang

08-01-2021
We kunnen alleen opvang bieden aan die kinderen, waarvan minstens één van de ouders werkt in de zogenaamde cruciale beroepen (o.a. zorg, onderwijs, brandweer, politie, voedselvoorziening) en die zelf niet in opvang kunnen voorzien. We willen u nogmaals erop wijzen dat u eerst binnen uw eigen kring naar een oplossing zoekt voordat u de school inschakelt.
Kinderen die voor opvang naar school komen, nemen hun eigen werk mee en gaan hier op school ermee aan de slag. Ze volgen de online groepsinstructies op school. De opvang wordt geboden gedurende de reguliere schooltijden.
Mede door de inzet van extra (tijdelijke) formatie lukt het om naast het verzorgen van de onlinelessen, ook de noodopvang te kunnen bemensen.
Als u opvang nodig heeft, willen we u met klem verzoeken dit vroegtijdig te mailen naar alleen dit mailadres: h.westerhof@stichtingbaasis.nl
Op dit moment weten we nog niet zeker of de lockdown zal worden verlengd, maar we houden er ernstig rekening mee. Dinsdag 12 januari is de eerstvolgende persconferentie. Daarna zullen we u in de loop van de week informeren over het vervolg van de onlinelessen en de noodopvang.
Op donderdag 14 januari is de school gesloten voor noodopvang. Er staat dan een studiedag gepland voor het team die we al lang geleden hebben gepland. Op die dag worden er dus geen online-lessen gegeven en is er geen noodopvang mogelijk.

Thuisonderwijs

08-01-2021
Daar zitten we dan weer, achter onze laptop, tablet of welk device ook. Het voelt al een beetje als vertrouwd, al waren er aan het begin van de week wel wat opstartproblemen. Iedereen had keurig de inlogcodes ontvangen van ons digitale platform MOO, maar er was overbelasting op de online platforms waardoor niet iedereen in kon loggen. De een merkte er niets van en de ander kon moeilijk aansluiten. Gelukkig stond ons team klaar en zijn we ook te bereiken via mail of telefoon. Voor sommige kinderen is het ook heel spannend om in Teams je klasgenootjes te ontmoeten. Vooral uit de onderbouw horen we verhalen dat de kinderen het heel leuk vinden om de anderen op een schermpje te zien en op een handje te drukken. Ook het praten tegen het scherm is wat vreemd. Normaal praat je ook niet tegen een TV. Kortom, allemaal nieuwe dingen om te ontdekken.
In de bovenbouw zien we juist dat de leerlingen al heel ervaren zijn met het online overleggen in Teams. Knap hoe we met z’n allen toch weer overgeschakeld zijn naar het thuis onderwijs. Het vraagt veel van iedereen en we hopen op begrip voor iedereen: de kinderen, ouders en team.

De beste wensen voor 2021

08-01-2021
Allereerst de beste wensen voor 2021.
We wensen iedereen een jaar vol gezondheid, geluk en dat we elkaar maar weer gauw in het echt mogen ontmoeten.
We zijn het jaar helaas wat anders gestart dan we hadden gehoopt. We zijn begonnen met het thuisonderwijs. We begrijpen dat het een hele belasting geeft in de thuissituatie voor jullie als ouders, maar samen zetten we onze schouders eronder. We wensen iedereen heel veel succes.

De eerste beweegweek van het jaar!

04-01-2021
Dag allemaal, 
 
Allereerst de beste wensen voor 2021!
 
We zijn vandaag weer begonnen. De lespakketten zijn opgehaald en de online lessen zijn gestart. En natuurlijk kunnen de BEWEEGTIPS van meester Harry niet ontbreken!